Κρέμα παρμεζάνας για ότι φαγητό θες!!


Κρέμα παρμεζάνας ....Πόσο δελεαστικό ακούγεται ; Μπορείτε μάλιστα να τη χρησιμοποιήσετε σε όποια συνταγή θέλετε είτε σε μια μακαρονάδα είτε πάνω σε κάποιο ψητό κρέας  όπως έκανα εγώ! Οπουδήποτε σας ταιριάζει μια τέτοιου είδους κρέμα μπορείτε να τη προσθέσετε!Η συνταγή είναι πραγματικά πολύ απλή.Θα χρειαστούμε :

100γρ.παρμεζάνα

100γρ.mozarella(ή κάποιο άλλο τυρί απλά να μην είναι αλμυρό)

100 γρ.τυρί κρέμα 

5 κ.σ. γάλα πλήρες ή κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε τα τυριά σε ένα κατσαρολάκι(ιδανικά ένα μικρό πλατύ τηγανάκι) κ μετά προσθέτουμε το γάλα κ ανακατεύουμε απαλά μέχρι να γίνει μια ωραία λεία κρέμα ...Την προσθέτουμε όμως  ζεστή όπου εμείς θέλουμε γιατί διαφορετικά εαν παγώσει  θα γίνει σα μπεσαμέλ κ δε θα ναι το ίδιο γευστικό.Καλή απόλαυση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις