Πλευρώτους με σως βαλσάμικο-μέλι

Ξέρω ξέρω δε σας έχω συνηθίσει στα gourmet και να στε σίγουροι πως ούτε και η συγκεκριμένη συνταγή είναι ....Απλά ακούγεται λίγο υπερβολική η σως βαλσάμικο- μέλι αλλά δεν είναι ... Εμπιστευτείτε με!Πολλοί από εμάς είτε επειδή νηστεύουμε είτε  επειδή δε θέλουμε να φάμε άλλο κρέας ή απλά λαχταράμε  ένα ωραίο κι απλό βραδινό  αναζητάμε κι άλλες εναλλακτικές...Σε μια αναζήτηση μου λοιπόν προέκυψαν κι αυτά τα πλευρώτους που ομολογουμένως είναι η ιδανική λύση.Πρόκειται για μια ιδιαίτερα γευστική επιλογή και ταυτόχρονα πολλή πρωτότυπη!!!

Θα χρειαστούμε :

  • 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 
  • 6κ.σ.ελαιόλαδο
  • 2κσ.μέλι
  • 2κ.σ.ξύδι μπαλσάμικο
  • 2κ.σ.μουστάρδα
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
Εκτέλεση 

Καθαρίζουμε τα πλευρώτους με ένα  βρεγμένο πανάκι .
Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά εκτός τα μανιτάρια  κι έτσι προκύπτει ένα ωραίο παχύρευστο μείγμα με το οποίο τα περιχύνουμε !Τοποθετούμε τα πλευρώτους σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.

Tips:Εαν η σως σας φαίνετε ότι είναι πολλή δε τη βάζουμε όλη!
Εάν θέλετε προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό στα ψημένα μανιτάρια!!!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις