Μπριζόλες με τυρί κρέμα και μουστάρδα


Επιτέλους αναρτώ τη δική μου φώτο με το φαγάκι μου😅😆😉Παρακαλώ δείξτε λίγη επιείκεια!Σήμερα όπως θα είδατε το μενού είχε μπριζόλες...Μπριζόλες με τα μυστικά τους!!!

Θα χρειαστούμε

 4 χοιρινές μπριζόλες που θα τις έχουμε μαρινάρει σε λευκό κρασί για μισή ωρίτσα
1 πακέτο τυρί κρέμα
1φλιτζάνι του τσαγιού ζωμό κρέατος
 2κ.σ.μουστάρδα
αλάτι ,πιπέρι, ρίγανη και λίγη πάπρικα

Εκτέλεση

Βγάζουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα , τις αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και λίγο ρίγανη και πάπρικα.Τις σωτάρουμε στο τηγάνι για 5-10 λεπτάκια ίσα ίσα να θωρακιστούν.Στη συνέχεια τις βάζουμε για μισή ώρα- το πολύ για 40 λεπτά στο φούρνο στους 200 βαθμούς!Έτσι γίνονται ζουμερές και δε ξεροψήνονται.
Εντωμεταξύ σε ένα τηγάνι βάζουμε το ζωμό κρέατος , το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί ίσα ίσα για 5 λεπτά.Στο τέλος πρσθέτουμε 2 κ.σ. μουστάρδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 5 λεπτά.Θέλουμε ουσιαστικά να κάνουμε μια ελαφριά και λίγη σε ποσότητα σάλτσα απλά για να περιχύσουμε με αυτή τις μπριζόλες μας.Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κυβάκια φέτας ή λίγο τυρί τριμμένο.Όταν είναι έτοιμες και οι μπριζόλες ,τις σερβίρουμε βάζοντας από πάνω λίγη σάλτσα!Συνοδεύεται ιδανικά με καστανό ρύζι και σαλάτα!Καλή σας απόλαυση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις