Μαριναρισμένη γραβιέρα
Μαριναρισμένη γραβιέρα ή αλλιώς γραβιέρα σε λάδι ...Υπέροχος μεζές για να συνοδέψει τα μεσημεριανά μας γεύματα με μπυρίτσα ή καλό κρασάκι τώρα που ανοίγει κι ο καιρός!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε φέτες τη γραβιέρα και την τοποθετούμε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Ρίχνουμε τη ρίγανη, το θρούμπι και το σκόρδο.
Καλύπτουμε με ελαιόλαδο το τυρί.
Προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού και κλείνουμε.
Τη διατηρούμε εκτός ψυγείου.
Aπό τον Chef Δημήτρη Γιαννάκη
ΥΛΙΚΑ
- 350 γρ. γραβιέρα
- ¼ κ.γ. ρίγανη ξερή
- ¼ κ.γ. θρούμπι ξερό
- 1 σκελ. σκόρδο
- ¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε φέτες τη γραβιέρα και την τοποθετούμε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Ρίχνουμε τη ρίγανη, το θρούμπι και το σκόρδο.
Καλύπτουμε με ελαιόλαδο το τυρί.
Προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού και κλείνουμε.
Τη διατηρούμε εκτός ψυγείου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου