Φιλέτο πέρκας στο φούρνο!!!






Σας έλειψα?Σας έλειψα?Εμένα μου λείψατε πολύ απλά ήταν τέτοιες οι μέρες που περάσαν που δε μου άφηναν  πολλά περιθώρια να ασχοληθώ με το blog!Σήμερα λοιπόν σκέφτηκα να επανορθώσω με μαι εύκολη συνταγή και μάλιστα με ψαράκι για πρώτη φορά !Εξάλλλου όλοι λίγο πολύ έχουμε βαρεθεί το κρέας και αναζητάμε εναλλακτικές ιδέες και προτάσεις για το τι θα μαγειρέψουμε!Πάμε λοιπόν να δούμε μια πανεύκολη συνταγή με εγγυημένη επιτυχία που θα αρέσει και στα παιδάκια μας!

Υλικά συνταγής


  • 4 φιλέτα γλώσσας ή πέρκας 
  • 1 λεμόνι
  •  Λάδι
  • 1 σφηνάκι λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά μουστάρδας
  • 1 ποτήρι νερό
  • 4 πατάτες
  • Ρίγανη
Ξεπαγώστε τα ψάρια απ’ το βράδυ.(Εγώ συνήθως παίρνω κατεψυγμένα)
Καθαρίστε τις πατάτες και βάλτε τις στο ταψί, με το νερό, το μισό χυμό λεμονιού, αλάτι, ρίγανη και λάδι. Αφήστε τις να ψηθούν 1 ώρα στους 180 βαθμούς.
Εντωμεταξύ βάλτε τα ξεπαγωμένα φιλέτα ψαριού στο σουρωτήρι και πλύντε τα.
Μετά, πάνω απ’ τις ψημένες πατάτες, στρώστε τα φιλέτα, ρίξτε ρίγανη, λάδι, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, και το κρασί. Αλείψτε κάθε φιλέτο με τη μουστάρδα και ψήστε για άλλα 20 λεπτά το φαγητό.
Αν θέλετε ρίξτε από πάνω λίγο μαϊντανό.
Δοκιμάστε το!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις