Ριγκατόνι με κοτόπουλο
Χριστός Ανέστη !!!Αυτές τις μέρες περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε ,τι άλλο να ζητήσει κανείς ;Πιστεύω τίποτε άλλο ...Μόνο Υγεία και Αγάπη αυτά δίνουν νόημα και αξία στη ζωή μας!!!Μη ξεχνάμε όμως και μία άλλη μεγάλη αγάπη ...τη μαγειρική!Σας ετοίμασα λοιπόν μια συνταγή υπέροχη για αύριο που θα μαστε ήδη αρκετά χορτασμένοι απ τη ψητά και θέλουμε έτσι κάτι διαφορετικό αλλά και πολύ γευστικό!!! Μέρες τέτοιες εξάλλου θέλουμε να μπούμε και στη κουζίνα να δοκιμάσουμε νέα και δελεαστικά πιάτα!Πάμε λοιπόν για ριγκατόνι με λιαστές ντομάτες ,κρέμα γάλακτος και φυσικά.... Κοτόπουλο!!!!
Υλικά
Για 2-4 άτομα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
αλάτι, πιπέρι
200 γραμμάρια mozarella
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 στήθη κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
αλάτι, πιπέρι
200 γραμμάρια mozarella
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος (εάν θέλετε λιγότερο ζουμερή τη σάλτσα τότε 300 γρ)
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
6-7 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
6-7 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
1 πακέτο ριγκατόνι
Εκτέλεση
Βράζετε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό με λίγο λάδι. Σοτάρετε το κοτόπουλο σε κομματάκια. Το σβήνετε με κρασί και περιμένετε περίπου 20 λεπτά.
Τότε προσθέτετε τις λιαστές ντομάτες μαζί με τη κρέμα γάλακτος για 10 ακόμα λεπτάκια αλατοπιπερώνετε κι όταν σβήσετε τη φωτιά ρίχνετε τη mozarella.
Ανακατεύετε μαζί με τα ριγκατόνι.Τέλειο;
Τότε προσθέτετε τις λιαστές ντομάτες μαζί με τη κρέμα γάλακτος για 10 ακόμα λεπτάκια αλατοπιπερώνετε κι όταν σβήσετε τη φωτιά ρίχνετε τη mozarella.
Ανακατεύετε μαζί με τα ριγκατόνι.Τέλειο;
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου