Λαχταριστά ψωμάκια γεμιστά με τυριά και μπέικον!!!

Κάτι χορταστικό ,γευστικό που να σερβίρεται κιόλας εύκολα! Αυτό σκεφτόμαστε οταν περιμένουμε φίλους στο σπίτι  και θέλουμε να βγάλουμε κάτι για να τους περιποιηθούμε .Μια  ωραία ιδέα λοιπόν είναι τα ψωμάκια που κάνουμε burger γεμιστά όμως με τυριά μπέικον και κρέμα γάλακτος ...Λαχταριστό δεν ακούγεται;



Θα χρειαστούμε :

1 συσκευασία ψωμάκια για burger
500gr τυρί τριμμένο
5φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1μεγάλη συσκευασία κρέμα γάλακτος
Λίγο γάλα εβαπορέ αν χρειαστεί να προσθέσουμε
Εαν θέλετε λαχανικά της αρεσκείας σας 

Εκτέλεση :

Τα burger σε κάθε συσκευασία είναι συνήθως 6 άρα εάν τα ανοίξουμε έχουμε 12 λαχταριστά ψωμάκια απ τα οποία βγάζουμε λίγη ψύχα τους.(Τη ψύχα την φυλάμε γίνεται πολύ ωραίο κρουτόν αν σοταριστεί σε αντικολλητικό τηγάνι για λίγο ) Βάζουμε τα ψωμάκια μας σε λαδόκολλα  σε ταψί και εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το με μείγμα με το οποίο θα τα γεμίσουμε.
Ανακάτευουμε λοιπόν το τυρί με το μπέικον και τη κρέμα γάλακτος ,εαν θέλουμε να είναι πιο ρευστό το μείγμα κι όχι τόσο στεγνό βάζουμε λίγο εβαπορέ. Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο πιπέρι .Παίρνουμε κουταλιά -κουταλιά από το μείγμα και γεμίζουμε τα ψωμάκια μας.Βάζουμε από πάνω εαν θέλουμε ροδέλες από λαχανικά της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για ένα 20 λεπτό !!Είναι πολύ εύκολο και θα αρέσει σε όλους!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις