Νηστίσιμο ντιπ αβοκάντο
Νηστίσιμο ντιπ αβοκάντο ή αλλιώς γουακαμόλε!!!Μια λιχουδιά που έρχεται να συμπληρώσει το τραπέζι αυτής της εβδομάδος που διανύουμε .Είναι ένα πολύ γευστικό και υγιεινό ντιπ που αξίζει όλοι να δοκιμάσετε!
Θα χρειαστούμε :
3ώριμα αβοκάντο
1μεγάλο λεμόνι (κανονικά θέλει λάιμ αλλά δύσκολοι καιροί για τέτοια)
Μισό φλιτζάνι λάδι
Μισή σελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Προαιρετικά ένα μέτριο κρεμμυδάκι
Αλάτι
1ντοματούλα σε κυβάκια
Λίγος μαϊντανός
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο απ το κουκούτσι και τη φλούδα και το τοποθετούμε σε ένα πολυμιξεράκι με τα υπόλοιπα υλικά εκτός ντομάτα και μαϊντανό!
Όταν το μείγμα μας γίνει λείο ,ελέγχουμε την οξύτητα αν θέλουμε βάζουμε λίγο λεμόνι ακόμα και αλάτι και στη συνέχεια ανακατεύουμε με τη ψιλοκομμένη ντομάτα και τον μαϊντανό!
Σερβίρεται ιδανικά με ψημένες τορτίγιες!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου