Μπριζόλες με τυρί κρέμα και μουστάρδα


Επιτέλους αναρτώ τη δική μου φώτο με το φαγάκι μου😅😆😉Παρακαλώ δείξτε λίγη επιείκεια!Σήμερα όπως θα είδατε το μενού είχε μπριζόλες...Μπριζόλες με τα μυστικά τους!!!

Θα χρειαστούμε

 4 χοιρινές μπριζόλες που θα τις έχουμε μαρινάρει σε λευκό κρασί για μισή ωρίτσα
1 πακέτο τυρί κρέμα
1φλιτζάνι του τσαγιού ζωμό κρέατος
 2κ.σ.μουστάρδα
αλάτι ,πιπέρι, ρίγανη και λίγη πάπρικα

Εκτέλεση

Βγάζουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα , τις αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και λίγο ρίγανη και πάπρικα.Τις σωτάρουμε στο τηγάνι για 5-10 λεπτάκια ίσα ίσα να θωρακιστούν.Στη συνέχεια τις βάζουμε για μισή ώρα- το πολύ για 40 λεπτά στο φούρνο στους 200 βαθμούς!Έτσι γίνονται ζουμερές και δε ξεροψήνονται.
Εντωμεταξύ σε ένα τηγάνι βάζουμε το ζωμό κρέατος , το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί ίσα ίσα για 5 λεπτά.Στο τέλος πρσθέτουμε 2 κ.σ. μουστάρδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 5 λεπτά.Θέλουμε ουσιαστικά να κάνουμε μια ελαφριά και λίγη σε ποσότητα σάλτσα απλά για να περιχύσουμε με αυτή τις μπριζόλες μας.Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κυβάκια φέτας ή λίγο τυρί τριμμένο.Όταν είναι έτοιμες και οι μπριζόλες ,τις σερβίρουμε βάζοντας από πάνω λίγη σάλτσα!Συνοδεύεται ιδανικά με καστανό ρύζι και σαλάτα!Καλή σας απόλαυση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πλευρώτους με σως βαλσάμικο-μέλι

Πρώτα γεύματα μωρού

Σουφλέ ζυμαρικών και τα μυστικά του!!!