Finger food να γλείφετε τα δάχτυλα σας!
ΦΩΛΙΕΣ ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ & ΜΠΕΙΚΟΝ Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/05/2016 Βαθμός δυσκολίας: YΛΙΚΑ ΓΙΑ 20 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 2 ΦΥΛΛΑ ΚΟΥΡΟΥ 200 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΟΝ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ 1 ΚΑΡΟΤΟ 2 Κ.Σ. ΘΥΜΑΡΙ 150 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 150 ΓΡ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 1 ΑΒΓΟ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο το μπέικον, το κρεμμύδι, την πράσινη πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, το κολοκυθάκι, το τριμμένο καρότο, το θυμάρι, για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Βουτυρώνουμε τις αντικολλητικές ατομικές φόρμες με ένα πινέλο. Κόβουμε με τη βοήθεια ενός μπολ σε στρογγυλό σχήμα, το φύλλο κουρού και απλώνουμε τα κομμάτια του φύλλου στα φορμάκια. Για τη γέμιση προσθέτουμε στο μπολ με τα σωταρισμένα λαχανικά, το φρέσκο τυρί κρέμα,...