Μοσχαράκι λεμονάτο

Καλοκαιράκι πλέον κι έτσι χθες έχοντας μοσχαράκι στο ψυγείο σκέφτηκα να το κάνω λίγο πιο ελαφρύ να αποφύγω δηλαδή να το κάνω κοκκινιστό όπως το συνηθίζουμε το χειμώνα.Πολύτιμες συμβουλές γι αυτό μου το εγχείρημα πήρα από τη πεθερά μου που ειδικά στο μοσχαράκι είναι ...μανούλα...!Παρακάτω δίνοντας σας τα βήματα παρασκευής του φαγητού θα σας πω και τα μυστικά ..!Πάμε λοιπόν να δούμε τη συνταγή. Υλικά (για 2-3 πιάτα) 400 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μπουκίτσες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια χυμό από 2 μέτρια λεμόνια χυμό απο 1 μέτριο πορτοκάλι (ναι μεν είναι λεμονάτο αλλά θέλει και το πορτοκάλι) 1 ποτήρι λευκό κρασί 4ποτήρια νερό 1-1,5 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1κουταλάκι ρίγανη 1/2 κουταλάκι κορν φλάουερ 1 σκελίδα σκόρδο λίγο ελαιόλαδο Εκτέλεση Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μοσχαράκι περασμένο από αλεύρι (για να...