Γαλατόπιτα!

Γι αυτές τις μέρες του καλοκαιριού που θέλουμε κάτι δροσιστικό όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά μας έχω να σας κάνω μια εξαιρετική πρόταση που ακούει στο όνομα "Γαλατόπιτα!" Εφάρμοσα τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη ακριβώς ότι λέει απλά έκανα μια δική μου παρέμβαση κι αντί για 20 γρ κορν φλαουρ έβαλα 20 γρ σκόνη άνθος αραβοσίτου πορτοκάλι κι έγινε πιο αρωματικό!Όπως και να χει δοκιμάστε το ! Συστατικά 750 ml φρέσκο γάλα 60 γρ. σιμιγδάλι και λίγο για το ταψί 20 γρ. κορνφλάουρ 2 αυγά 125 γρ. ζάχαρη 60 γρ. βούτυρο (κομμένο σε κύβους παγωμένο) 1 πρέζα αλάτι 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλια ή 1 βανιλίνη ξύσμα από 1 λεμόνι 100 γρ. μέλι Για την επικάλυψη 1 αυγό 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. νερό Μέθοδος Εκτέλεσης Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα και τη ζάχαρη. Ξεκινάμε να ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για να λιώσει η ζάχαρη. Όταν δο...