Mανιταροκεφτέδες γιαμ γιαμ
Μπορώ να πω ότι πάντα μου άρεσαν κάθε είδους κεφτέδες , είναι φοβερός ο τρόπος που μπορείς να τους συνδυάσεις κι έτσι κάθε φορά μπορείς να φας κάτι διαφορετικό με πρωτότυπους συνδυασμούς.Σήμερα λοιπόν η ανάρτηση μυρίζει κεφτέ αλλά όχι με κρέας αλλά με... μανιτάρι...!Πρωτότυπο ε? Υλικά 500γρ μανιτάρια λευκά 3-4 κουταλιές της σούπας αλεύρι φαρινάπ λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό στον τρίφτη 1σκελίδα σκόρδο αλάτι-πιπέρι-ρίγανη Εκτέλεση Σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια, αφαιρείτε τα κοτσανάκια και τα ψιλοκόβετε. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μπωλ. Ρίχνετε κουταλιές σε καυτό λάδι και μόλις ψηθούν από τη μια πλευρά, αναποδογυρίζετε προσεκτικά με 2 πηρούνια. Tips Εννοείται ότι μπορείτε να βάλετε λίγη φέτα ή λίγο κίτρινο τυρί τριμμένο μέσα στους μανιταροκεφτέδες. Επίσης συνδυάζονται ιδανικά με τορτίγιας ή οποιοδήποτε ψωμί προτιμάτε και άφθονα λαχανικά!!! Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. μανιτάρια, πορτομπέλο ή λευκά, ψιλοκομμένα ...