Υπέροχα κεφτεδάκια...!

Ωραία τα λαχανικά δε λέω...Ήρθε η ώρα όμως και για λίγο κρεατάκι και πιο συγκεκριμένα για υπέροχα κεφτεδάκια...!Το μυστικό λοιπόν για ωραία κεφτεδάκια θα σας το αποκαλύψω παρακάτω δίνοντας σας τη συνταγή και σας συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε...! Πάμε να δούμε? Υλικά Συνταγής 800 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος με χοιρινό 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1 ώριμη και σφιχτή ντομάτα τριμμένη 2 κ.σ. ξίδι από κρασί 3 κ.σ. OYZO ( δίνει τέλεια γεύση) 1 αυγό 1 κ.γλ. ρίγανη αποξηραμένη 1 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος 2 κ.σ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλεύρι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Σε μια λεκάνη βάζουμε τον κιμά και τον περιχύνουμε με το ξίδι και το ούζο. Το ξίδι και το ούζο θα σπάσουν τις ίνες του κιμά και θα αφρατέψουν τα κεφτεδάκια. Υπέροχο μυστικό το ούζο πιστέψτ...