Σπιτικό πεϊνιρλί

Σε ποιον δεν αρέσει το πεϊνιρλί; Τι θα χρειαστούμε: Για τη ζύμη: 350 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική 450 γρ αλεύρι σκληρό 70 γρ αλεύρι ολικής άλεσης 10 γρ αλάτι 1 κ.τ.γ ελαιόλαδο Για τη γέμιση: 50 γρ βούτυρο 200γρ γκούντα τριμμένο 100 γρ τυρί κρέμα 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 50 γρ βούτυρο λιωμένο 2 πιπεριές ψιλοκομμένες 2 ντομάτες σε φέτες Πως το φτιάχνουμε: Για τη ζύμη: Βάζετε στο κάδο του μίξερ το νερό,τη μαγιά,τη ζάχαρη και ανακατεύετε και το αφήνετε για 10 λεπτά να δουλέψει η μαγιά. Έπειτα προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι. Χτυπήστε με το γάτζο για 5 λεπτά μέχρι να ξεκολλάει το ζυμάρι απο τον κάδο. Μεταφέρετε σε ενα μπόλ που έχετε λαδώσει ελαφρά και σκεπάστε με μεμβράνη και αφήστε για 1 ½ ώρα μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος. Πασπαλίστε τον πάγκο σας με αλεύρι και χωρίστε σε 5 κομμάτια και πλάθετε μπαλάκια. Ανοίγετε με τον πλάστη σε οβάλ σχήμ...