Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 25, 2016

Ζύμη για τάρτα!!!

Εικόνα
Τρώγοντας το ζεστό μου κρουασάν  και πίνοντας το καφεδάκι μου συγκεντρώνω για εσάς  όλα όσα χρειάζετε να ξέρετε για να φτιάξετε μια υπέροχη τάρτα, εύκολη και γευστική, όπως φροντίζω να είναι πάντα κάθε συνταγή που σας δίνω!Φαντάζομαι ότι όλοι σας θα διστάζετε όπως έκανα κι εγώ ακούγοντας τη λέξη τάρτα .Τουλάχιστον εμένα μου ακουγόταν πολύ δύσκολο και να την ετοιμάσω και να τη ψήσω κατάλληλα ώστε να  να έχει αυτή την υπέροχη τραγανή υφή.Ώσπου βρήκα μια καταπληκτική συνταγή για ζύμη τάρτας που πέτυχε κιόλας από τη πρώτη  δοκιμή!Σας δίνω λοιπόν τη συνταγή για μια βασική  ζύμη τάρτας!   Ξεκινήστε προθερμαίνοντας το φούρνο γιατί δεν θα έχει προλάβει να ζεσταθεί, μέχρι να είστε έτοιμοι εσείς. Υπολογίζοντας 30′ ψήσιμο χωρίς γέμιση και άλλα 20′ ψήσιμο με τη γέμιση, σε μία ώρα από τη στιγμή που ξεκινήσατε να κάνετε τη ζύμη, μπορείτε να σερβίρετε τάρτα στο τραπέζι!Τη ζύμη αυτή τη γνώρισα με κλασσικές γαλλικές αναλογίες, δηλαδή 100γρ νερό, 100γρ βούτυρο σε 250 ...